Forged Trunnion Mounted Ball Valve
  • Forged Trunnion Mounted Ball Valve - 0 Forged Trunnion Mounted Ball Valve - 0
  • Forged Trunnion Mounted Ball Valve - 1 Forged Trunnion Mounted Ball Valve - 1
  • Forged Trunnion Mounted Ball Valve - 2 Forged Trunnion Mounted Ball Valve - 2
  • Forged Trunnion Mounted Ball Valve - 3 Forged Trunnion Mounted Ball Valve - 3
  • Forged Trunnion Mounted Ball Valve - 4 Forged Trunnion Mounted Ball Valve - 4
  • Forged Trunnion Mounted Ball Valve - 5 Forged Trunnion Mounted Ball Valve - 5

Forged Trunnion Mounted Ball Valve

Hot tuku kualitas palsu trunnion dipasang katup werni karo rega apik sing digawe ing China. LYV® minangka produsen lan pemasok katup sing bisa dipercaya lan dipercaya ing China.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

LYV®âs kualitas dhuwur trunnion ditempa ukuran katup bal kanggo tekanan kerja ANSI 150lb kanggo ANSI 1500lb kanggo macem-macem jinis lingkungan syarat kerja. Kita bisa menehi rega sing apik yen sampeyan ngirim pitakon sampeyan.


Katup Bola Terpasang Trunnion Forged dirancang kanthi blok ganda lan getihen utawa jinis piston pindho sing dilengkapi sistem injeksi sealant kanggo batang lan kursi menyang rongga awak, supaya bisa saluran saka ujung hulu lan hilir, kanggo nyegah bocor jog utawa batang. .


Desain & Pengujian Standar Internasional:

Standar Desain: ISO 14313 / ASME B 16.34 / API 6D

Standar Inspeksi & Pengujian : API 598/ API 6D

Fire Safe Testing Standard: API 607/API 6FA

Flange To Flange Length : ANSI B 16.10 -Pola cekak/Pola dawa

Sambungan Akhir: Flanged End kanggo ANSI B 16.5, Butt Weld ends, Stock Weld ends.

Ukuran Produsen lan Rentang Tekanan:

NPS 2â nganti 48 â (kanggo ANSI Kelas 150LB)

NPS 2â nganti 48â (kanggo ANSI Kelas 300LB)

NPS 2â nganti 48â (kanggo ANSI Kelas 600LB)

NPS 2â nganti 36â (kanggo ANSI Kelas 900LB)

NPS 2â nganti 24â (kanggo ANSI Kelas 1500LB)

NPS 2â nganti 12â (kanggo ANSI Kelas 2500LB)

utawa

DN50 nganti DN1200 (kanggo PN0.6Mpa, 1.6Mpa, PN2.0Mpa, PN2.5Mpa)

DN50 nganti DN1200 (kanggo PN4.0Mpa, PN5.0Mpa)

DN50 nganti DN1200 (kanggo PN6.3Mpa, PN10.0Mpa)

DN50 nganti DN900 (kanggo PN15.0Mpa)

DN50 nganti DN600 (kanggo PN25.0Mpa)


Pipa Bore: Full Bore(FB)/Reduce Bore(RB)

Badan Konstruksi: Entry Akhir

Bonet/Tipe tutup: Bolted Bonnet/Extended Bonnet

Jinis Kursi: Tipe Soft / Hardseal Metal Type

Arah Aliran: Uni-Directional/Bi-Directional

Sedheng Layanan: Gas Alam, Minyak, Banyu, Gas Oksigon, lsp

Layanan: SOUR, ISO 15156/ NACE MR0175

Emisi buronan: ISO 15848

Fitur: Desain Fire Safety

Desain Anti-Statis

Batang Bukti Blow-out

Blok pindho lan desain bleek

ISO 5211 dipasang IPAD

Operasi katup: Tuas Manual / Worm-Gear / Aktuator Dioperasikan / Aktuator Pneumatik / Aktuator Motor


MOC (Bill of Material â BOM):

Body & Bonnet: ASTM A 105N (Baja karbon)

: ASTM A350 LF2 (Baja karbon suhu rendah)

: ASTM A182 F304 / F316 (SS 304 / SS 316) (Stainless Steel)

ASTM A 182 F304L / F316L (Baja Tahan Karat)

ASTM A182 F347

: ASTM A182 F51/F53/F53 (Duplex Stainless Steel)

Bola Padat: ASTM A105N+ENP/A105N+TCC

: ASTM A 182 F304 / F316 (SS 304 / SS 316)

: ASTM A 182 F304L / F316L (SS 304L / SS 316L)

ASTM A 182 F347

ASTM A182 F51/F53/F55

Cathetan: Harseal Metal Seat type Ball surface treatment: ENP, HCR, WC, welding Ni60/Ni55

Stem: ASTM A182 F6a

ASTM A182 F304 / F316 / F304L / F316L

: PH 17/4

ASTM A182 F51/F53/F55

Ring Kursi Logam: ASTM A105N + ENP / A105N + TCC

: ASTM A 182 F304 / F316 (SS 304 / SS 316)

: ASTM A 182 F304L / F316L (SS 304L / SS 316L)

ASTM A 182 F347

ASTM A182 F51/F53/F55

Cathetan: Harseal Metal Seat type Seat Ring surface treatment: ENP, HCR, WC, welding Ni60/Ni55

Penyegelan kursi: PTFE Virgin / 25% Kaca Diisi PTFE â GFT / Karbon Diisi PTFE â CFT

: PEEK / Delrin / Grafoil â Graphite Ring

Kemasan kelenjar: PTFE Virgin / 25% Kaca Diisi PTFE â GFT / Karbon Diisi PTFE â CFT

: Grafoil â Graphite Ring



Apa Trunnion Mounted Ball Valve?

Katup bal sing dipasang ing trunnion yaiku katup puteran saben wulan sing mbantu nyegah medium sing mili ing pipa. Fitur unik saka katup bal sing dipasang trunnion yaiku disk ing wangun bunder utawa bunder sing diselehake ing tengah. Iki terus muter kanggo mungkasi utawa miwiti aliran.




Hot Tags: Forged Trunnion Mounted Ball Valve, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy