Flange Gate Valve
  • Flange Gate Valve - 0 Flange Gate Valve - 0
  • Flange Gate Valve - 1 Flange Gate Valve - 1
  • Flange Gate Valve - 2 Flange Gate Valve - 2
  • Flange Gate Valve - 3 Flange Gate Valve - 3

Flange Gate Valve

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku katup gerbang flange khusus saka LYV®, kita bisa nyedhiyakake layanan profesional lan rega sing luwih apik kanggo sampeyan. Sincerely looking nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

LYV & reg; yaiku produsen lan pemasok katup flange ing China sing nyetujoni sertifikat API 6D lan CE. Kita tindakake kualitas liyane njamin sing rega kalbu, layanan darmabakti, sampeyan bisa dipercaya kita.


Katup gapura flange minangka katup liner-gerakan sing nggunakake unsur penutupan sing biasane rata jejeg aliran proses, sing geser menyang aliran aliran kanggo nyedhiyakake mati, kanggo nindakake fungsi on-off kanggo layanan cairan lan gas, kanggo nyambungake karo pipa karo rong flange. Katup gapura bisa digunakake kanthi akeh ing macem-macem industri, kanggo banyu, gas alam, minyak, petro lan petrokimia. .


Desain & Pengujian Standar Internasional:

Standar Desain: API 600, ASME B16.34

Standar Inspeksi & Pengujian: API 598

Flange Kanggo Flange Length : ANSI B 16.10

Sambungan Pungkasan: Ujung Flanged menyang ANSI B 16.5,


Ukuran Produsen lan Rentang Tekanan:

NPS 2â nganti 48 â (kanggo ANSI Kelas 150LB)

NPS 2â nganti 40â (kanggo ANSI Kelas 300LB)

NPS 2â nganti 24â (kanggo ANSI Kelas 600LB)

NPS 2â nganti 20â (kanggo ANSI Kelas 900LB)

NPS 2â nganti 16â (kanggo ANSI Kelas 1500LB)

NPS 2â nganti 12â (kanggo ANSI Kelas 2500LB)


Badan Konstruksi: Sekrup lan yoke njaba (OS&Y)

Bonnet/Tipe tutup: Bolted Bonnet (BB) / Pressurized Seal Bonnet (PSB)

Jinis Kursi: Tipe Logam Hardseal

Tipe Batang: Ring Stem

Gasket: Spiral Wound Gasket

Arah Aliran: Uni-Directional

Medium Layanan: Gas Alam, Minyak, Banyu, gas, lsp

Emisi buronan: ISO 15848

Operasi katup: Handwheel / Worm-Gear / Motor Actuator


MOC (Bill of Material â BOM):

Awak & Bonet: ASTM A 216 GR. Baja karbon (WCB)

: ASTM A352 LCB / LCC (Baja karbon suhu rendah)

: ASTM A217 WC1/ WC6/ WC9/ C5 (Baja karbon suhu dhuwur)

: ASTM A 351 GR. CF 8 / CF 8M (SS 304 / SS 316) (Baja Tahan Karat)

: ASTM A 351 GR. CF 3 / CF 3M (SS 304L / SS 316L) (Baja Tahan Karat)

: ASTM A351 Gr. CF8C

: ASTM A890 4A / 5A/ 6A (Duplex Stainless Steel)

Cakram: ASTM A216 GR.WCB /

: ASTM A352 LCB / LCC

: ASTM A217 WC1/ WC6/ WC9/ C5

: ASTM A 351 GR. CF 8 / CF 8M (SS 304 / SS 316)

: ASTM A 351 GR. CF 3 / CF 3M (SS 304L / SS 316L)

: ASTM A351 Gr. CF8C

ASTM A890 4A / 5A / 6A

Stem: ASTM A182 F6a

ASTM A182 F304 / F316 / F304L / F316L

: PH 17/4

ASTM A182 F51/F53/F55

Ring Kursi: : ASTM A105N / A105N

: ASTM A 182 F304 / F316

: ASTM A 182 F304L / F316L

: ASTM A 182 F347 : ASTM A182 F51/ F53 / F55

Gasket: SS Spiral Wound + Graphite, utawa SS Spiral Wound + PTFE, utawa Reinforced PTFE

Gland Packing: Fleksibel Grafit/PTFE






Hot Tags: Flange Gate Valve, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy